Neem contact op
motip-spuitbus-productie-european-aerosols

Merken.

Merken van European Aerosols

Met de merken MOTIP, DUPLI-COLOR, presto, PlastiKote, ColorMatic en ColorMark is European Aerosols actief in de automotive, doe-het-zelf en de industriële markten. De merken hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. Naast de eigen merken, produceert European Aerosols ook voor Private Label.

 

Dupli-color-platinum-oranje

DUPLI-COLOR

Voor doe-het-zelvers in interieur en hobby heeft DUPLI-COLOR spuitverf in alle kleuren. DUPLI-COLOR is een van de oudste merk onder European Aerosols en heeft daardoor heel wat bekendheid gegenereerd in veel Europese landen. Naast spuitverf in kleuren heeft DUPLI-COLOR een groot assortiment in sprays met effect finishes, verschillende primers en verf in blik.

Bekijk producten

MOTIP

De Focus van MOTIP ligt op de automotive en industriële markt. Met een breed assortiment in autolakken, plamuren, verzorgingsproducten en technische sprays heeft MOTIP alle totaal oplossingen voor reparaties aan motorvoertuigen en machines. Ook heeft MOTIP een assortiment aan technische sprays voor fietsen. Met MOTIP kan iedereen de klus klaren.

Website bezoeken

presto-remmenreiniger

presto

Het presto-productassortiment is zeer geschikt voor reparaties aan uw auto. Het merk presto staat bekend om zijn plamuren. Verder bestaat het assortiment uit producten voor de voorbehandeling, reinigen van de auto, bescherming van de carrosserie en technische sprays.

Bekijk producten

colormatic-professioneel-schadeherstel-auto

ColorMatic

ColorMatic Professional in het merk voor professionele schadereparatie aan de auto. Het is het merk door professionals voor professionals. Het uitgebreide verfsysteem biedt perfect afgestemde en hoogwaardige spuitverfkwaliteit voor spot repair. De betrouwbare 2K-technologie maakt het verschil tussen kwaliteit en tevredenheid.

Bekijk producten

plastikote-spuitverf-rood

PlastiKote

Als toonaangevend merk op de markt voor spuitverf biedt PlastiKote een assortiment van hoogwaardige spuitverf producten voor decoratieve doeleinden in zowel interieur, als exterieur. Met het merk PlastiKote zijn wij met name actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Website bezoeken

colormark-markeren-verf

COLORMARK

De Markeringsspray van COLORMARK is bij uitstek het product voor veel vakmensen en wordt veel gebruikt bij allerlei soorten constructie- en bouwwerkzaamheden. Het assortiment van COLORMARK biedt relevante oplossingen voor binnen en buiten. Met individuele doppen, een reeks extra gereedschappen en de unieke 2K-lijnmarkering, is COLORMARK is de perfecte oplossing voor constructiemarkeringen

Bekijk producten