Neem contact op
Nieuwe-naam-motip-dupli

MOTIP DUPLI Group groeit verder onder nieuwe naam

Vanaf 1 november 2021 gaat de MOTIP DUPLI Group, hoofdkantoor gevestigd in Wolvega, verder onder de naam European Aerosols. Om de groei in de Europese markt te bevorderen is er gekozen voor een nieuwe naam.

European Aerosols

‘’Om meer afstand te creëren tussen de individuele merken MOTIP en DUPLI-COLOR en de bedrijfsnaam MOTIP DUPLI Group is ervoor gekozen de naam te wijzigen’’, zegt Marck Hiemstra, CEO European Aerosols B.V. Hiemstra vervolgd, ‘’We willen met European Aerosols de ambitie voor de toekomst markeren. We blijven groeien en dit is een stap in de nieuwe richting.’’

Korte geschiedenis

In 1998 fuseerde MoTip B.V. (Nederland) met Vogelsang AG (Zwitserland) tot de MOTIP DUPLI Group.  De afgelopen jaren is de productie met een totaal volume van meer dan 150 miljoen spuitbussen, naar een hoger niveau getild. Ook worden de individuele productmerken MOTIP en DUPLI-COLOR steeds belangrijker. 

Logo uitgelegd

Het logo voor European Aerosols is vrij eenvoudig. De 'e' in het logo staat voor het woord ‘European’, de ‘a’ staat voor het woord ‘Aerosols’. Als we het logo een kwartslag draaien worden de contouren van een spuitbus zichtbaar.