Neem contact op

Snelle Reactie Voorkomt Escalatie bij European Aerosols

Geplaatst op:

Op dinsdag 13 februari 2024 heeft zich een klein incident voorgedaan bij European Aerosols in Wolvega. Tijdens onderhoudswerkzaamheden is materiaal in een afvoerkanaal gaan smeulen, wat heeft geleid tot een potentiële veiligheidskwestie.

Het snelle en adequate handelen van het Bedrijfshulpverleningsteam (BHV) heeft ervoor gezorgd dat er onmiddellijk actie is ondernomen. Als voorzorgsmaatregel werd de brandweer gealarmeerd en opgeschaald naar middelbrand om de situatie nauwlettend te monitoren en indien nodig in te grijpen.

Dankzij de efficiënte coördinatie tussen het BHV-team, Technische Dienst en de brandweer is verdere escalatie van het incident voorkomen. Er zijn geen gewonden en er is geen significante schade aan het gebouw of de omgeving.

European Aerosols benadrukt het belang van veiligheidsprocedures en -protocollen. ‘’Wij zetten veiligheid altijd op de eerste plaats. Een sterk BHV-team en voortdurende scholing en certificering zijn essentieel om onze toewijding aan een veilige werkomgeving te handhaven." – Marck Hiemstra