Neem contact op
spuitbussen-leeg-european-aerosols

Private Label.

Private Label Oplossingen

Door de jarenlange ervaring en het hoge kennisniveau zijn wij door en door gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van spuitbussen en retoucheerpotloden. Putties, brush cans, triggers en flessen maken het totaalconcept compleet. European Aerosols is in principe in staat om elk product in een spuitbus te vullen.

Onze expertise

  • Moderne productiefaciliteit Innovatief en flexibel
  • Afdeling Onderzoek & Ontwikkeling
  • Distributie in heel Europa
  • Desktoppublicatie Europese wetgeving
  • Geoptimaliseerde voorraadbeheer
  • Logistieke oplossingen
  • Producttraining

Moderne productiefaciliteit

De Europese productiefaciliteiten van Aersols zijn gevestigd in Nederland en Duitsland. Met meer dan 10 productielijnen produceren we 150 miljoen spuitbussen per jaar. European Aersols heeft 25.000 voorraadhoudende eenheden.

R&D

Onze R&D-afdeling onderzoekt de mogelijkheid om het product in een spuitbus af te vullen en zal de juiste formulering ontwikkelen.

QHSE

Onze QHSE-afdeling zal deze nieuwe formulering toetsen aan de huidige wetgeving (oa REACH). Op basis van de uiteindelijke formulering wordt een veiligheidsinformatieblad afgedrukt.

De spuitbus

Op basis van de formulering en de toepassing wordt een passend blikmodel bepaald. Wat betreft blik kan dit een standaard blik, een aluminium blik of een gecoat blik zijn, variërend in volume van 20 ml tot 750 ml. Om het juiste spuitpatroon te verkrijgen, zal een geschikte combinatie van een klep en een sproeikop worden bepaald. Het spreekt voor zich dat elke soort dop mogelijk is.

Packing

Ook voor het ontwerp van het label c.q. litho, alle ervaring en expertise is aanwezig. Zowel voor de lay-out, de commerciële tekst als de huidige wetgeving. Op het gebied van verpakking is European Aerosols zeer flexibel. Het volume kan fluctueren van één blikje per doos tot complete displays, zowel in standaard lay-out als compleet op maat gemaakte lay-out.

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een ​​van onze goedgekeurde formuleringen onder uw eigen merknaam op de markt te brengen. In dit verband noemen we alle soorten lakken (van primer tot blanke lak) voor de automobiel-, doe-het-zelf- en de industriële segmenten, technische sprays, plamuren, markeringssprays, underbody coatings, Food Grade producten, technische sprays, auto verzorgingsproducten, enz.