Neem contact op
spuitbussen-leeg-european-aerosols

Private Label.

Private Label Oplossingen

European Aerosols biedt een breed scala aan producten op de volgende gebieden:

 • Auto
 • Industrie
 • Verven en vernissen

Het assortiment varieert van decoratieve verfsprays tot professionele autolakken, van plamuur tot fillers, van hoogwaardige technische sprays tot hoogwaardige industriële producten. Dankzij jarenlange ervaring en een hoog niveau van know-how zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van spuitbussen en lakstiften.

Wij bieden al deze producten aan als private label oplossingen voor u. Van het aanpassen van uw bestaande product aan uw merkeisen tot het creëren van een volledig nieuw product.

Onze competenties

 • Moderne productiefaciliteiten
 • Afdeling onderzoek en ontwikkeling (Research and development)
 • Europese wetgeving (eigen afdeling beheer gevaarlijke stoffen)
 • Distributie in heel Europa
 • Geoptimaliseerde opslag
 • Logistieke oplossingen
 • Producttraining
 • ISO-certificering: Kwaliteitsbeheersysteemnorm ISO 9001, milieubeheersysteemnorm ISO 14001 en energiebeheersysteemnorm ISO 50001

Moderne productiefaciliteiten

De productiefaciliteiten van European Aerosols bevinden zich in Nederland en Duitsland. Met meer dan 14 productielijnen, produceren wij 150 miljoen spuitbussen per jaar.

Onderzoek & Ontwikkeling

Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling onderzoekt de mogelijkheid om uw product in een spuitbus af te vullen en ontwikkelt de geschikte formulering. Onze deskundigen ondersteunen u in de documentatie van vereisten, de formulering, sampling en de test fase.

Beheer van gevaarlijke stoffen

Onze afdeling Beheer Gevaarlijke Stoffen is een gespecialiseerde afdeling voor het chemicaliënrecht. Dankzij een uitstekend netwerk in commissies van chemische en beroepsverenigingen zijn onze medewerkers goed op de hoogte van de huidige en toekomstige ontwikkelingen in het chemisch recht.

Met de hulp van onze technische deskundigen wordt u op verantwoorde wijze ondersteund bij het waarborgen van de wettelijke conformiteit van uw producten. Hier wordt bijvoorbeeld nagegaan of de formuleringen voldoen aan de toepasselijke wetgeving (REACH inbegrepen). Op basis van de definitieve formulering wordt het veiligheidsinformatieblad opgesteld.

De spuitbus

Op basis van de formulering en de toepassing wordt een geschikt blikmodel bepaald. Het kan gaan om een standaardblik, een aluminiumblik of een gecoat blik met een volume tussen 150 ml en 750 ml (andere verpakkingen zijn mogelijk op verzoek). Om een spuitpatroon te verkrijgen dat aan uw eisen voldoet, wordt een geschikte combinatie van een klep en een spuitdop bepaald. Een breed scala van verschillende sluitingen is mogelijk.

Afdeling grafische vormgeving en etiketten

Ons grafisch team staat tot uw beschikking met bekwaamheid en ervaring voor het ontwerp van het etiket of de litho. Onze deskundigen van het etiketteringsteam kennen de huidige wetgeving inzake wettelijke informatie over de lay-out en de applicatieteksten.

Verpakking

Wat de verpakking betreft, is European Aerosols flexibel en biedt het diverse oplossingen. Het volume kan worden aangepast van één blikje per karton tot complete displays, zowel in standaard- als in aangepaste lay-outs.

IT

Communicatie op basis van EDI (Electronic Data Interchange) - De elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten zoals orders, leveringsbonnen en facturen is voor ons standaard. Gestructureerde gegevens worden snel, gemakkelijk en veilig uitgewisseld met behulp van internationaal geldende normen voor bedrijfsdocumenten.

 

Contact