Neem contact op
spuitbussen-productie-opzetten-European-Aerosols

Over ons.

De European Aerosols Group is marktleider in de ontwikkeling van spuitoplossingen voor verf, vernissen en technische producten en is vooral actief in de automotive-, doe-het-zelf- en industriële segmenten. Naast de productie van meer dan honderd miljoen spuitbussen per jaar, produceert European Aerosols plamuren en lakstiften. Met drie productielocaties en distributeurs in heel Europa, kunnen wij onze klanten de beste totaaloplossing bieden.

 

productie-spuitbussen-sprays-European-Aerosols

Ons verhaal

Wat begon met de ontwikkeling van verf groeide uit tot een van de grootste producenten in spuitverf en technische sprays. We nemen je graag mee door onze geschiedenis en hoe we ons hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van spuitbussen

Lees meer

merken-motip-productie-European-Aerosols

Merken

European Aerosols heeft een groot assortiment spuitbussen, variërend van kwalitatief hoogwaardige spuitlakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Niet voor niets dat onze merken over heel Europa verkocht worden. Alle merken van European Aerosols hebben hun eigen unieke eigenschappen.

Ontdek onze merken

spray-nozzle-production-private-label-European Aerosols

Private Label

Naast onze eigen merken, produceert European Aerosols ook Private Label producten.  Met onze ervaring en kennis worden productoplossingen op maat gemaakt naar de wensen van de klant, van productontwikkeling tot het logistieke proces. European Aerosols beschikt over eigen recepturen, grafische vormgevers en dtp’ers voor het opmaken van litho’s en labels, gedegen kennis van wet- en regelgeving en logistieke partners.

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare private label producent van spuitverf, technische sprays of plamuren?

Bekijk de mogelijkheden

Nieuwe website MOTIP

  • Altijd up-to-date productinformatie
  • Instructies gebruik producten
  • Colour Guide voor alle autokleur matches 
-

Ga naar website

verf-matchen-groen-european-aerosols

Research & Development

De R&D afdeling van European Aerosols bestaat uit een team van specialisten met jarenlange ervaring. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de formuleringen van recepturen, waarbij rekening gehouden wordt met de milieuaspecten, de actuele wetgeving en de producteigenschappen.

experience-centre-european-aerosols

Experience Center

Naast een showroom, bestaat het Experience Center van European Aerosols uit een werkplaats met een all-in-one spuitcabine, demonstratieruimte en diverse vergaderzalen. Bezoekers kunnen hier zien en ervaren hoe onze spuitlakken en technische sprays werken. Ook worden er diverse trainingen gegeven.

Bezoeken

werken-bij-kantoor-European Aerosols

Bedrijfscultuur

Wij van European Aerosols zijn ambitieus en ambities waarmaken doen we samen. Daarom vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers van groot belang. Er zijn volop mogelijkheden om door te stromen. Bij European Aerosols mag je buiten de lijntjes kleuren. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een gezellig praatje en hangt er een prettige werksfeer. Dan voelt een internationaal bedrijf ineens heel lokaal.

Ambities waarmaken bij European Aerosols? Kom verder!

Meer weten